m1
Om jobdone
Projektledning
Erfarenhet och uppdrag
Referenser
Kontakt
Inspiration
Hem
Sitter du med en färdig plan, budget och deadline men saknar personal och kompetens för att genomföra projektet?

Grontmij AB – Kommunikatör, mitt uppdrag är att sätta riktlinjerna för Kommunikatören i projektet Förbifart Stockholm Kungens Kurva samt att bygga och lansera en gemensam arbetsportal för alla medarbetare inom uppdraget. Jag ansvarar för att hålla kommunikationen levande och aktuell, skriva artiklar till intranät resp. hemsida, ta fram informations- och presentationsmaterial, arrangera större informationsmöten och evenemang. Uppdragsgivare för Förbifart Stockholm är Trafikverket.

Ericsson
Enterprise One: Project Manager för Ericsson’s årliga Partner Growth Meeting med upp till 400 partners som deltog från hela världen. Eventet hölls i Sydafrika i mars 2008.

Lawson Software: Marketing Communications Manager med ansvar att leda det kreativa arbetet vid framtagning av globala webbkampanjer, marknadsaktiviteter och nyhetsbrev samt att bevaka att den globala kommunikationen följde varumärkets riktlinjer. Jobdone implementerade det första projektet inom Social Media, samt effektiviserade processen för företagets Telemarketingarbete.

Coca-Cola AB: Projektledande arbetsuppgifter på marknadsavdelningen som att driva butiksinriktade marknads- och säljaktiviteter, samt konsumentkampanjer. Utsedd till Hospitality Manager för VM i Friidrott i Göteborg 1995 med ansvar för de sponsor- och marknadsaktiviteter som Coca-Cola åtog sig i och kring Sponsorbyn.

Tele2 AB: Projektledare på avdelningen Marknadskommunikation med huvuduppgift att genomföra den första imageskapande kampanjen mot B2B år 2001 med tillhörande produktlanseringar och DM-aktiviteter.

Aastra Telecom Sweden AB: Jobdone’s uppdrag var att koordinera och ”rebranda” det befintliga marknadsmaterialet för Enterprise One för att fasa in det i det nya bolaget Aastra Telecom Sweden.

Convenient.info: Som Intelligence Manager och kundansvarig var Tarja med och startade upp Business Intelligence företaget som försåg svenska företag med research via akademiker via Sri Lanka.

Evesham.com i England: Som Marketing Executive började hon med att strukturera upp det växande dataföretaget grafiska profil och upprättade en grafisk plattform för att sedan kunna skapa och driva marknadsaktiviteter mot segmenten B2B, Education och Insurance.

Genesys Conferencing: National Account Manager, med huvudansvar att sälja skräddarsydda telefon- och webblösningar för Investor Relationsmöten mot börsnoterade företag i Sverige och Norge

Circle of Friends reklambyrå: Produktions- och Projektledare med kunder som OKI Systems, Svensk Fastighetsförmedling och Kaffeknappen.

Kontakt

tarja@jobdone.se

Tel. 070-289 44 55

DSC0120