jobdonetop
Om jobdone
Projektledning
Erfarenhet och uppdrag
Referenser
Kontakt
Inspiration
Hem
Sitter du med en färdig plan, budget och deadline men saknar personal och kompetens för att genomföra projektet?

Jobdone AB ägs och drivs av Tarja R Häggmark, en person som har lång erfarenhet av projektstyrning, att leda grupper samt att praktiskt genomföra kreativa och utvecklande uppdrag på företag som bl.a. Ericsson, Lawson, Coca-Cola samt Tele2. Jobdone’s styrka är att snabbt sätta sig in i projekt och organisationer samt att självständigt och målmedvetet driva projektet i mål på given deadline och inom budgetens ram. Kommunikation är nyckeln till framgång, att prata och stämma av mellan avdelningar och kompetenser är avgörande för att nå bästa resultat.

Vår projektledare Tarja Häggmark har stor vana att kliva ombord på nya företag och snabbt ta ansvar för uppdraget. Med nyfikenhet anammar hon snabbt företagets miljö, policy och varumärken. Jobdone’s lojalitet och engagemang gör att hon känner ansvar och är noggrann med att hålla sig inom budgetens ramar. Tarja motiveras av utveckling, spännande uppdrag och nytänkande idéer och att få vara med och driva projekten till nästa nivå. Med deadline som målsnöre är Jobdone skickliga på att jobba effektivt och fokuserat för att nå uppsatta mål. Tack vare en internationell karriär från Sverige, England, USA och Spanien har Tarja lätt att arbeta med olika typer av människor och kulturer.

Jobdone har många samarbetspartners och ett brett kontaktnät, och i ett projekt kan Jobdone även förmedla resurser inom grafisk form, illustration, kommunikation och marknadsföring.

Typ av projekt

Varje uppdrag som Jobdone tar sig an är en ansvarsfull utmaning likafullt en inspirerande resa. Ett projekt kan innefatta följande moment:

strategisk planering och analys
projektstyrning och delegering
ledarskap
genomförande med operativ personal
informationsspridning
uppföljning

Vad kan ditt företag behöva hjälp med?

Planera, styra upp och genomföra marknadsaktiviteter och kampanjer
Projektleda och ansvara över event – globala som nationella
Utveckla, effektivisera eller förändra en arbetsprocess
Driva igenom produktlanseringar
Implementera en produkt eller en process
Upprätta en grafisk profil för företaget

Eller har du något annat spännande projekt på gång? Kontakta tarja@jobdone.se för en diskussion.

Vem gör jobbet?

Tarja R Häggmark är en rutinerad projektledare. Hon har en bred erfarenhet från både marknadsföring, event och försäljning. Hon har arbetat med engelska som huvudspråk i internationella miljöer både på företag i Sverige och i England, och har dessutom bott i USA samt arbetat i Spanien med spanska som tredje språk.

Tarjas styrka är hennes drivkraft och att hon gärna tar egna initiativ. Hon är en person som får saker ur händerna och levererar inom ramen av kundens mål, budget och tidplan. Tarja har en stark personlighet och hon kännetecknas för sin nyfikenhet och sociala kompetens samt sin utåtriktade och ambitiösa läggning.

Tarja har i stort sett under hela sitt yrkesverksamma liv arbetat med projektledning inom marknadsföring, event, reklam och försäljning i olika branscher - från världens mest kända varumärke som Coca-Cola till företag i telecombranschen som Ericsson och Tele2, samt på dataföretaget Evesham.com i England. Hon har dessutom erfarenhet från reklambyrån Circle of Friends, samt arbetat med försäljning på Genesys Conferencing och Convenient.info. Tarja är marknadsekonom (RMI Berghs) och har även utbildning i Ledarskap för Projektledare (Mindset), Strategisk Projektledning (PPS Projektledarutbildning) och försäljning (The New Strategic Selling).

Historik

Uppvuxen i en konstnärsfamilj i Stockholm fick Tarja tidigt rollen som familjens ordningsman och projektledare. Förutom punktlighet och ordningssinne visade hon en kreativ, nyfiken och otålig sida. Den sistnämnda egenskapen är något av Tarjas kärna fastän den idag mer yttras som framåtsträvande och angelägen, en egenskap som varit till stor nytta i hennes karriär. Hon trivs med att ha inflytande och istället för att vänta hittar hon på egen hand vägar framåt för att komma vidare.

.

DSC0045

Kontakt

tarja@jobdone.se

Tel. 070-289 44 55